Услуги

АПОСТРОФ ПРО

Счетоводни услуги

Запознайте се с разнообразието от счетоводни услуги, което предлагаме.

Счетоводни и данъци

Нашата счетоводна кантора предоставя изчерпателно счетоводно обслужване, обхващащо всичко от изготвянето на индивидуалени сметки до воденето на складови наличности.

Счетоводно отчитане на персонала / ТРЗ и личен състав

Нашата услуга за счетоводно отчитане на персонала и ТРЗ представлява интегриран и ефективен начин за управление на човешките ресурси във вашия бизнес.

Публикуване на годишен финансов отчет

Ние предлагаме изчерпателно обслужване и съдействие в процеса на публикуване на вашия годишен финансов отчет.

Регистрация на фирми

Ние сме тук, за да улесним и опростим процеса по регистрацията на Вашата фирма, от избора на правна форма и търговско име до подготовката на документацията и подаването на необходимите документи.

Административни услуги

Предлагаме голямо разнообразие от административни услуги. От събиране на документи от офиса на клиента, до Изготвяне на счетоводни справки.

Други услуги

Ние предлагаме разнообразие от специализирани и допълнителни услуги, предназначени да задоволят уникалните нужди на вашия бизнес.

Ние никога не спираме да се развиваме

Непрекъснат и динамичен е и процесът на собствено развитие и усъвършенстване, изразяващо се в умелото търсене, усвояване и използване на традиционни и нетрадиционни методи и оригинални идеи и решения в процеса на работа, както и в постоянен стремеж и интерес към усвояване на актуални иновации.